085-1306451
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Kakkerlakken bestrijden


Kakkerlakken

100% garantie laagste prijs
vanaf €67,-

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Gediplomeerd
Vakmanschap garantie
Particulier en zakelijk

Kakkerlakken bestrijden

Last van kakkerlakken in huis of op je bedrijf? Dan komt Ongediertebestrijding Amsterdam graag bij je langs. We bieden volledige ongediertebestrijding en zorgen dankzij een definitieve oplossing voor hernieuwd comfort. Kakkerlakken in je directe omgeving zorgen voor een onhygiënische situatie, en daar wil je natuurlijk graag van af. Omdat zelf kakkerlakken bestrijden niet eenvoudig is, biedt professionele kakkerlakkenbestrijding de uitkomst. Ongediertebestrijding Amsterdam bestrijdt kakkerlakken voor een goede prijs vanaf €67,00 euro. We helpen je graag. Hoe zorgen we ervoor dat de overlast van kakkerlakken beperkt blijft en door ons zelfs volledig wordt opgelost?

Wat te doen tegen kakkerlakken?

Kakkerlakken dragen bacteriën en ziektes met zich mee, en daarom is een effectieve bestrijding van deze beestjes cruciaal. Ook kunnen kakkerlakken een toxische afscheiding achterlaten in huis of in je bedrijfspand, waar je zelfs allergisch voor kunt zijn. Net als bij ander ongedierte, is het ook in dit geval lastig om zelf de bestrijding in handen te nemen. Wist je dat de vrouwtjes kakkerlak per keer circa 30 eitjes legt, welke al na één maand uitkomen? Er is dus geen tijd te verliezen als je een kakkerlak in huis hebt gespot. Schakel de professionele hulp van Ongediertebestrijding Amsterdam in. We bestrijden de kakkerlakken met gif.

Reviews


Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen

Uiterlijk kakkerlak

Herkennen is de eerste stap naar bestrijden. Kakkerlakken hebben een bruine kleur, platte rug en opvallend lange voelsprieten. Wel kunnen er verschillen bestaan tussen de diverse soorten. Er zijn bijvoorbeeld ook voorbeelden bekend van bleke kakkerlakken, welke veelal vanuit een ver land worden meegenomen. De beestjes kunnen niet vliegen, ondanks dat ze beschikken over vleugels. In algemene zin worden kakkerlakken tussen de 1,5 en 2 centimeter groot. Dit is evenwel afhankelijk van het type kakkerlak, want er zijn ook grotere voorbeelden bekend. Heb je in Nederland een kakkerlak in huis, dan gaat het veelal om de Duitse variant.

Hoe komen kakkerlakken binnen?

De kakkerlak kan zich razendsnel verspreiden, bijvoorbeeld door mee te reizen in je bagagekoffer of op tweedehands meubelen. Je hebt het niet altijd zelf in de hand. Het is evenwel, net als bij overig ongedierte, belangrijk om de hygiëne binnen op orde te houden. De kakkerlak komt namelijk ook af op vieze geurtjes en etensresten. Ze komen dan binnen via kleine kiertjes of openstaande deuren. Last van kakkerlakken? Het bestrijden van kakkerlakken is bij ons in goede handen. We sporen de kakkerlakken op en garanderen een effectieve bestrijding. Daarmee zijn kakkerlakken definitief uit je huis verdreven.

Kakkerlakken bestrijden kosten

Een kakkerlak in huis is onhygiënisch. Laten zitten is geen goed idee, want mogelijk kunnen tot 30 kakkerlakken uit een nestje komen. Bij Ongediertebestrijding Amsterdam betaal je nooit te veel, en ben je toch gegarandeerd van een blijvende oplossing. De kosten voor kakkerlakkenbestrijding liggen bij ons op 67 euro. Het betreft een vaste prijs, ongeacht de omvang van de overlast bij jou thuis. Twijfel niet om één of meerdere kakkerlakken in huis te bestrijden door een professionele partij. We zijn altijd bij jou in de buurt te vinden en helpen je graag.

Veel gestelde vragen - Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn bruin, hebben een platte rug, onbruikbare vleugels en lange voelsprieten. Het borstschild is voorzien van zwarte strepen.

Gelukkig voor jou: je zult de kakkerlak waarschijnlijk niet overdag zien rondlopen. De beestjes zijn gek op donkere plekken. Overdag zullen zij zich verschuilen op donkere, vochtige plekken.

Grote kans dat je de kakkerlak niet fysiek zult zien, maar je kunt ze wel herkennen aan hun sporen. Denk aan zwarte uitwerpselen, kleine ei-pakketjes of losliggend vel. De kakkerlak verveelt zich namelijk al snel, en laat daarop zijn oude vel los.
Kakkerlakken worden gemiddeld 1,5 tot 2 centimeter.

Omdat donkere plekken in huis tot de favorieten behoren van de kakkerlak, is het ook goed mogelijk om deze beestjes tegen te komen in de slaapkamer. Ze kunnen óók in bed kruipen. Zorg in je slaapkamer daarom altijd voor een frisse en hygiënische omgeving.

Dat kakkerlakken onhygiënisch zijn, dat wisten de meeste mensen al langer. Dat is ook terug te zien in hun eetgewoonten. De kakkerlak eet zo’n beetje alles dat op zijn pad komt: fruit- en groenteresten, kruimels, uitwerpselen en meer.
Bij Ongediertebestrijding Amsterdam betaal je het vaste bedrag van 67,00 euro voor de bestrijding van kakkerlakken. We garanderen een effectieve en permanente oplossing.