085-1306451
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Ongedierte bestrijdingsdiensten


Bij Ongediertebestrijding Amsterdam, een merk van Budget Ongedierte, bent u aan het juiste adres om van al uw vervelende ongedierte af te komen. Heeft u bijvoorbeeld last van ongedierte in uw woning of kantoorpand? Wij van Ongediertebestrijding Amsterdam zijn een expert in het bestrijden en het verwijderen van de meest hardnekkige ongedierte. Elke medewerker bij ons in dienst is gecertificeerd.

Wij verlenen onze dienst in de gehele regio Amsterdam. Bij ons bent u o.a. aan het juiste adres voor ongediertebestrijding in Rotterdam, ongediertebestrijding in Hoofddorp, ongediertebestrijding in Haarlem, maar ook voor ongediertebestrijding in Zaandam, Purmerend en IJmuiden.

Wij verwijderen en bestrijden ongedierte

Bij Ongediertebestrijding Amsterdam begrijpen wij natuurlijk dat ongedierte heel erg vervelend is en je hier zo snel mogelijk vanaf wilt. Een plaag aan ongedierte in uw huis of pand kan zich op veel verschillende manieren voordoen en elke vorm van ongedierte vereist een andere manier van aanpak. Wij verwijderen bijvoorbeeld ongedierte als: wespen, ratten, mieren, kakkerlakken, muizen, bedwantsen, motten, vliegen en zilvervisjes. Zelf ongedierte bestrijden is nog niet zo makkelijk. Soms zijn er mensen die ervoor kiezen om het heft in eigen hand te nemen en zelf het ongedierte te bestrijden. Wanneer dit gebeurt komt het ongedierte meestal terug en is er voor niks met gevaarlijke stoffen gewerkt. Het verwijderen van ongedierte is werk wat u het beste aan professionals kunt overlaten.

Wij vinden het erg belangrijk dat het verwijderen van ongedierte foutloos verloopt om elke mogelijkheid dat deze beestjes terugkeren te voorkomen. Naast dat een plaag aan ongedierte voor erge irritatie kan zorgen kunnen deze dieren ook veel schade aanrichten. Knaagdieren kunnen namelijk vaak de oorzaak zijn van kortsluitingen of moeilijk verklaarbare problemen op het gebied van elektra. Dit komt omdat knaagdieren vaak de gewoonte hebben om te knagen aan elektrakabels. Ongedierte knaagt daarnaast ook aan voeding of verpakkingen. Dit voedsel kan hierdoor bederven of geïnfecteerd raken. Als ongedierte zich bedreigd voelt is de kans groot dat ze agressief worden en u zullen aanvallen, bijten of steken. Ze kunnen besmettelijke ziektes bij zich dragen die ze hierdoor verspreiden. Deze ziektes worden daarnaast ook worden overgedragen door uitwerpselen en urine. U kunt hier behoorlijk ziek door worden. Heb je last van ongedierte? Wij staan direct klaar om het ongedierte te bestrijden.

Kwaliteit

Wij van Ongediertebestrijding Amsterdam (Budget Ongedierte) zijn professionals. Wij weten wat we doen en al onze medewerkers zijn gecertificeerd. Onze experts zijn direct beschikbaar om het ongedierte te bestrijden en verzekeren je van een blijvende oplossing.

Contact

Wilt u preventief ongedierte bestrijden? Bij Ongediertebestrijding Amsterdam zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Heeft u vragen over andere ongedierte? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085-1306451.

Wespen

Wespen

Prijs: vanaf € 59,00

Wespen zijn lastig te verdrijven dieren die vaak agressief zijn. In tegenstelling tot bijen en hommels, kunnen wespen steken zonder aanleiding. Gelukkig beschikken wij bij Ongediertebestrijding Amsterdam over de juiste methoden om wespen effectief te bestrijden.

Meer over wespen
Ratten

Ratten

Prijs: € 67,00

Ratten worden beschouwd als een van de meest schadelijke soorten ongedierte in Nederlandse huizen. Wanneer ze een veilige schuilplaats met voldoende voedsel en water vinden, zullen ze zich snel voortplanten. Dit kan leiden tot een groot probleem, als er niet snel actie ondernomen wordt.

Meer over ratten
Mieren

Mieren

Prijs: € 67,00

Het hebben van ongedierte in huis is niets waar iemand op zit te wachten. Helaas is het niet altijd te voorkomen. Ongediertebestrijding Amsterdam is er om u te helpen van dit probleem af te komen. Wij zijn een bestrijdingsdienst die gespecialiseerd is in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, waaronder mieren.

Meer over mieren
Kakkerlakken

Kakkerlakken

Prijs: € 67,00

Een plaag van kakkerlakken in uw huis of pand is een enorm vervelende kwestie. Dit ongedierte is zeer hardnekkig en brengt veel vervelende aspecten met zich mee. Ongediertebestrijding Amsterdam staat voor u klaar om alle kakkerlakken te verwijderen en uw huis of pand weer schoon te maken.

Meer over kakkerlakken
Muizen

Muizen

Prijs: € 67,00

Als u een muis in uw huis heeft gezien, is het overduidelijk dat u een probleem heeft. Maar als u niet zeker weet of u een muizenprobleem heeft, raden wij u aan om verder te lezen en te controleren of u bepaalde symptomen herkent.

Meer over muizen
Bedwantsen

Bedwantsen

Prijs: € 105,00

Bedwantsen zijn iets waar u zeker niet op zit te wachten in uw huis. Bedwantsen voeden zich voornamelijk met mensenbloed. Als er geen mensen in de buurt zijn, zullen ze al snel genoegen nemen met uw huisdier.

Meer over bedwantsen
Motten

Motten

Prijs: € 105,00

De aanwezigheid van motten in uw huis kan erg vervelend zijn en voor sommige mensen kan het ook zeer beangstigend zijn (Mottephobia). Motten kunnen veel schade aanrichten aan uw kleding, textiel en voedselvoorraden.

Meer over motten
Vliegen

Vliegen

Prijs: € 105,00

Als u last heeft van veel vliegen die constant in uw huis rondvliegen en u wordt gek van het gebrom van de vliegen, dan zijn wij hier om te helpen. In Nederland komen er veel verschillende soorten vliegen voor en wij kunnen u helpen om er vanaf te komen.

Meer over vliegen
Vlooien

Vlooien

Prijs: € 105,00

Vlooien zijn bloedzuigende parasieten die zich vaak in de omgeving van mensen en dieren bevinden. Ze zijn snel en behoren tot de gevleugelde insecten, hoewel ze geen vleugels hebben.

Meer over vlooien
Zilvervisjes

Zilvervisjes

Prijs: € 105,00

Veel mensen vinden insecten vies, vooral als ze in huis zijn. Een van de meest voorkomende soorten insecten die in huis worden gevonden, zijn zilvervisjes. Deze kleine beestjes zijn tussen de 7 en 12 millimeter lang.

Meer over zilvervisjes
Spinnen

Spinnen

Prijs: € 85,00

Spinnenbestrijding is bedoeld om spinnenoverlast, spinnenwebben en spinnenuitwerpselen te voorkomen in woningen, bedrijfspanden, caravans en boten. Ongediertebestrijding Amsterdam is specialist in het milieuvriendelijk bestrijden van spinnen.

Meer over spinnen
Houtworm

Houtworm

Prijs: Op aanvraag

Een houtworm is een houtborende keversoort. Dit zijn voornamelijk de larven van houtwormkevers. Als u last heeft van houtwormen, kan dit vervelende situaties opleveren. Deze wormen kunnen de constructie van houten meubels en vloeren beschadigen.

Meer over houtworm

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen