085-1306451
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Spinnen bestrijden


spinnen

100% garantie laagste prijs
€ 85,-

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Gediplomeerd
Vakmanschap garantie
Particulier en zakelijk

Spinnen in huis bestrijden – Ongediertebestrijding Amsterdam

Spinnen in huis: het is de grote angst van veel mensen. Zonder dat we het soms weten bevinden zich echter tientallen spinnen in of rondom de woning, ook bij jou. Het begint pas op te vallen wanneer een spin zich in de openbare ruimte laat zien. Voordat dit het geval zit, zijn ze vooral te vinden in de spouwmuur, onder de vloer of op andere donkere plekken. Heb je de laatste tijd vaker te maken met spinnen? Dan kunnen wij deze voor je bestrijden. Vakkundig en definitief af van je spinnenplaag. We helpen je daar graag bij. Spinnen bestrijden doet Ongediertebestrijding Amsterdam voor een vaste, lage prijs van €85,00 euro. We helpen je graag.

Huisspinnen bestrijden

In de maanden maart tot en met november loop je de kans op spinnen in huis. Hoe goed of slecht je huis ook geïsoleerd is, spinnen kunnen altijd binnenkomen. De huisspin is de meest bekende spin, en deze komt vooral in de maanden augustus tot oktober voor. Wist je dat er in totaal wel meer dan 35.000 verschillende spinsoorten bestaan? Grote kans dat je ze nog niet allemaal hebt gezien. Gelukkig zijn spinnen vooral bang voor mensen, dus ze zullen niet zomaar op je af komen. Heb je echter te maken met veel spinnen in huis? Dan is het toch wel zo prettig om deze te laten bestrijden door een professionele ongediertebestrijding.

Reviews


Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen

Soorten spinnen in huis

Naast de gewone huisspin zijn er nog tal van andere grote en kleine spinnetjes die je huis maar al te graag betreden. We hebben het dan onder meer over de trilspin, kruisspin en langpoot. Allen voorbeelden van spinnen die vaak niet al te groot van stuk zijn, maar toch je comfort in huis kunnen beperken. Bij uitzondering komen ook de wespspin en huishaardspin wel eens in huis.

Hoe komen spinnen in huis?

Spinnen zijn behoorlijk slim; ze weten hun route naar binnen eenvoudig te vinden. Of dit nu via de fundering en kelder van je woning is, via een openstaand raam of door de spouwmuur. Spinnen zitten het liefst buiten, maar zodra het daar kouder wordt, dan zullen de vrouwtjes als eerste naar binnen proberen te komen. De mannen volgen, omdat zij juist in deze periode graag willen paren met het vrouwtje. Zodoende kan het zomaar zijn dat je twee spinnen in één klap naar binnen haalt.

Zelf spinnen bestrijden

Iedereen heeft wel zijn of haar eigen methoden om spinnen te bestrijden. De één pakt de stofzuiger, de ander dood de spin met een handdoek en weer een ander probeert spinnen te vangen, om ze vervolgens buiten uit te zetten. Komen spinnen terug naar binnen wanneer je ze buiten neerzet? Niemand weet het helemaal zeker. Met name wanneer het buiten warmer is, dan zullen spinnen niet zo snel terugkomen. In de winter is dit helaas een ander verhaal.

Professionele ongediertebestrijding

Heb je in toenemende mate last van spinnen in huis? We begrijpen heel goed dat dat niet prettig is. Daarom kunnen we jou helpen met het professioneel bestrijden van spinnen. We bestrijden spinnen zowel binnen als buiten. Na bestrijding zorgen we voor een vuilafstotende beschermende laag, waardoor spinnen zich niet meer hechten aan een spinnenweb. Voorlopig kom je deze dan ook niet meer tegen.

Spinnen bestrijden kosten

Benieuwd naar de kosten voor spinnen bestrijden? Wij bestrijden spinnen tegen een vast tarief, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. De kosten voor spinnenbestrijding liggen bij ons op €85,00 euro. Meer weten? Neem dan contact met Ongediertebestrijding Amsterdam op.

Veel gestelde vragen - spinnen

Spinnen zijn geen liefhebber van azijn, en zullen hiervoor vluchten. Heb je veelvuldig te maken met spinnen in huis, dan is het aan te raden om azijn op een bordje te leggen of de spin te raken met azijn. Het azijnzuur zal de spinnen onmiddellijk doden.

Komen veel spinnen je huis binnen? Zorg er dan voor dat bestaande spinnenwebben rondom of in huis zoveel mogelijk verwijderd worden. Ook kan je spinnen, mocht je ze niet durven te doden, proberen te vangen met speciale spinnenvangers.

Spinnen zijn het liefst buiten, omdat ze hier hun natuurlijke voeding vandaan halen. In de koude wintermaanden zullen spinnen het liefst een warm plekje opzoeken, maar dat hoeft niet per definitie in huis te zijn.

Spinnen maken zich erg nuttig. Hun natuurlijke voedsel bestaat uit insecten, en dan ook vooral insecten die een negatieve invloed hebben op de tuin. Ondanks dat we dus liever geen spinnen in huis hebben, kunnen ze buiten wel van grote waarde zijn.

Overigens eten spinnen ook stuifmeel en schimmels.

Over het algemeen zullen spinnen niet bijten. Zeker de normale huisspin niet; die zoekt liever een rustig plekje op. Mocht je tóch gebeten worden, dat zal dit niet veel voorstellen.

Contact bestrijden spinnen

Wij bestrijden spinnen in o.a. Amsterdam, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Hoofddorp, Dordrecht en Westland. In heel Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht zijn wij actief. Heeft u een vraag m.b.t. overlast van spinnen in huis of buiten in bijvoorbeeld de tuin. Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085 – 1306451 voor een gratis inspectie. Benieuwd naar onze prijzen? Kijk dan naar onze tarieven voor elke verschillende plaag.