085-1306451
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Vliegen bestrijden


vliegen

100% garantie laagste prijs
€ 105,-

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Gediplomeerd
Vakmanschap garantie
Particulier en zakelijk

Definitieve oplossing tegen vliegjes in huis

Gedurende de warme dagen van het jaar kan je te maken krijgen met vliegen in huis. Overlast van vliegen kan erg vervelend zijn, zeker omdat zij vaker dan eens terugkomen in huis. Zeker tijdens de zomer, wanneer je graag een raam of deur open laat staan voor wat frisse lucht in huis. Voor vliegen bestrijden rekenen wij een lage, vaste prijs van €105,00 euro. Krijg je te maken met vliegjes in huis, wil je fruitvliegen bestrijden of heb je zelfs te maken met rioolvliegjes? Ongediertebestrijding Amsterdam komt langs en zorgt voor een definitieve oplossing.

Vliegen bestrijden

Een vliegenplaag in huis kan je comfort behoorlijk verstoren. En heb je eenmaal vliegen in huis, dan kunnen deze zich ook eenvoudig voortplanten. De larven groeien binnen no-time uit tot volwaardige vliegen, waardoor de overlast toeneemt. Het begint met kleine vliegjes in huis, en groeit uit tot een ware plaag. Voorkom dat vliegen in huis je woonplezier bederven en kies tijdig voor professionele ongediertebestrijding. Voor het bestrijden van vliegen gebruiken we diverse effectieve methode, waardoor vliegen niet alleen worden opgeruimd, maar ook minder snel terugkomen.

Reviews


Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen

Fruitvliegen in de keuken

Overlast door fruitvliegjes; niemand weet precies waar ze vandaan komen, maar de overlast groeit onherroepelijk snel. Fruitvliegjes planten zich supersnel voort, en kunnen zo binnen enkele dagen zorgen voor een vliegenplaag. Niet prettig, want in de keuken maak je jouw ontbijt klaar en bereid je het avondeten. Fruitvliegjes komen af op gistend of rottend voedsel, hetgeen we vaak zien bij de schillen van fruit en/of groente. Het tijdig weggooien van restafval kan dus voorkomen dat je te maken krijgt met fruitvliegjes in de keuken.

Soorten vliegen in huis

Kort gezegd: de ene vlieg is de andere niet. Welke vliegen kom je vaak in huis tegen? Het gaat dan vooral om de huisvlieg, strontvlieg, fruitvlieg, horzel of bromvlieg. Het herkennen van vliegen is gelukkig niet moeilijk. De huisvlieg is overwegend zwart, en beschikt over rode-bruine oogjes. Andere vliegen zijn doorgaans volledig zwart van kleur. De fruitvlieg onderscheidt zich van alle bovenstaande vliegsoorten, waar deze vlieg aanzienlijk kleiner van vorm is. Horzels kunnen je daarnaast ook prikken. Deze beestjes herken je aan hun geel-zwarte lichaam.

Vliegen bestrijden kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor vliegen bestrijden? We rekenen een vaste prijs voor het bestrijden van vliegen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De kosten voor vliegenbestrijding liggen bij ons op 105 euro. Lukt het niet om eigenhandig de vliegen te bestrijden? Dan helpen we je graag verder.

Last van vliegen in huis?

Vliegen in huis, daar wil je snel van af, ongeacht welke soorten vliegen je in huis hebt. Ter preventie kan je er natuurlijk voor zorgen dat je ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten houdt. Dan nog kan er natuurlijk altijd een vlieg tussendoor glippen. Onze methoden zijn duurzaam en effectief; je bent snel en vakkundig verlost van de vliegenplaag in huis.

Meer weten over de methoden die we gebruiken om vliegen te bestrijden? Laat het ons weten. We zijn altijd in de buurt te vinden.

Veel gestelde vragen - vliegen

De vlieg behoort tot de familie tweevleugeligen. Ten opzichte van andere tweevleugelen weet de vlieg zich te onderscheiden door het kleine lichaam en de kleine antennes (voelsprieten). In Nederland kennen we vooral de huisvlieg heel goed, maar er zijn nog diverse andere soorten die ook vaak voorkomen. Van kleine vliegjes als de fruitvlieg, tot grotere exemplaren in de vorm van een horzel.

De vlieg heeft een karakteristieke uitstraling. Zij beschikken over een overwegend zwart lichaam, kleine vleugels en voelsprieten (antennes). Vliegen kunnen behoorlijk snel vliegen, en laten zich zodoende niet eenvoudig pakken.

Vliegen komen vooral in de lente en zomer opzetten. In de winter houden ze een winterslaap, waarbij ze ook ‘gewoon’ bij je thuis op zolder kunnen uitrusten. Omdat vliegen redelijk klein en behendig zijn, kunnen ze al via de kleinste doorgang je huis binnenkomen. Je raam of deur op een kiertje open laten staan is dan vaak al genoeg. Binnen komt de vlieg af op lekkere geurtjes en (half) rottend eten. Ook de mens zelf, en dan met name haar bloed, kan vliegen aantrekken.
Gelukkig kan niet elke vlieg steken of bijten. De huisvlieg bijvoorbeeld is relatief ongevaarlijk. Er zijn echter wel vliegen die kunnen bijten, zoals de horzel of paardenvlieg. Dat kan verschillen van een klein prikje tot een behoorlijke beet.

Een paar vliegen in huis kan je zelf nog wel bestrijden met een vliegenmepper of (zoete) val. Heb je echter last van een vliegenplaag, dan is het verstandig om te kiezen voor professionele bestrijding. Vliegen kunnen zich namelijk op onzichtbare plekken eenvoudig en snel voortplanten, waardoor de overlast door vliegen flink toeneemt. Tijdig ingrijpen is aan te raden.

Het is mogelijk dat je versufte vliegen tegenkomt in huis. Deze komen bijvoorbeeld net uit hun winterslaap, en worden gewekt doordat de temperatuur in huis oploopt. De vliegen ontwaken langzaam maar zeker. Leuk voor jou, want een versufte vlieg kan je eenvoudig zelf bestrijden.
De gemiddelde vrouwtjesvlieg legt wel 500 tot 1.000 eitjes in haar leven. Je kunt dus wel nagaan hoe hardnekkig de overlast van vliegen in huis kan zijn.
Hoewel we in huis vooral last hebben van vliegen, zijn de beestjes soms ook best nuttig. Sterker nog: vliegen zijn natuurlijke opruimers. Ze eten rottende organismen op, zoals de dode planten in je tuin. In huis zijn ze echter een stuk minder prettig.

Het voorkomen van vliegen

Voorkomen is beter dan genezen en daarom hebben wij een aantal tips voor u op een rij gezet om vliegen te voorkomen:

  • Ongedierte komt af op voedsel, zorg er daarom voor dat u geen etensresten laat rondslingeren.
  • Houdt alles (vooral de keuken) goed schoon.
  • Voorkom rottend voedsel en plaats uw vuilniszakken niet te vroeg buiten.
  • gebruik sterke reinigingsmiddelen bij het reinigen, dit schrikt vliegen af.
  • Sluit uw voedingswaren goed af of bewaar het in afsluitbare bakjes.

Contact vliegen bestrijden

Wij bestrijden vliegen in heel Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Wij bestrijden vliegjes in o.a. Amsterdam, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Hoofddorp, Dordrecht en Westland. Heeft u vragen over een vliegenplaag en het bestrijden van vliegen, fruitvliegjes of ander ongedierte? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085-1306451 voor een gratis inspectie. Benieuwd naar onze prijzen? Kijk dan naar onze tarieven voor elke verschillende plaag.