085-1306451
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Ongediertebestrijding kosten Amsterdam


Kosten ongedierte bestrijden

Ongediertebestrijding Amsterdam, een merk van Budget Ongedierte, heeft jaren ervaring met het geven van advies en ongediertebestrijding. Wij vinden het belangrijk dat u op elk tijdstip hulp krijgt van een expert op het gebied van ongediertebestrijding voor een goede prijs en overzichtelijke kosten. Bij Ongediertebestrijding Amsterdam heeft u geen onverwachte kosten en een garantie op een ongediertevrij resultaat. Ook gaan wij respectvol om met uw huis of uw bedrijfspand.

Prijzen ongediertebestrijding

Aan het bestrijden van ongedierte zijn natuurlijk kosten verbonden. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten voor het bestrijden van ongedierte? De prijs voor ongediertebestrijding verschilt tussen het soort en de hoeveelheid ongedierte in uw huis of bedrijfspand. De prijzen liggen ongeveer tussen de €59,- en €105,-. Ongediertebestrijding Amsterdam helpt u graag!

Ongediertebestrijding vanaf €67,00

Muizen, mieren, kakkerlakken en ratten kunnen al voor €67,- bestreden worden door ons. Niks is zo vervelend als muizen in huis, ze maken overal gaten in en vreten uw hele voorraadkast leeg. Hier komt u natuurlijk niet zo makkelijk vanaf en als u dan een keer een muis ziet, betekent dit dat er al een hele familie verstopt zit in uw huis. Deze muizen zie je dan ook niet zo snel langskomen, omdat ze meestal in de kruipruimtes zitten. Muizen in huis merkt u als eerst aan gaten in bijvoorbeeld verpakkingen van voedsel.

Ongediertebestrijding kosten vanaf €59,00

Bij Ongediertebestrijding Amsterdam helpen wij u van uw ongewenste insecten en knaagdieren af. Dit kan al vanaf €59,- voor wespen. Heeft u last van wespen in of rondom uw huis? Bij Ongediertebestrijding Amsterdam kunnen wij wespen voor u bestrijden. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur voor u beschikbaar. Niks is zo vervelend als wespen in uw huis. Vaak zijn de wespen afkomstig uit een nest. Bij Ongediertebestrijding Amsterdam bent u aan het juiste adres voor het laten verwijderen van een wespennest. Voor meer vragen over wespen en wespenplagen kunt u ons altijd telefonisch contacteren.

Ongediertebestrijding kosten tot €105,00

Ongedierte zoals bedwantsen, motten, vliegen en zilvervisjes zijn voor €105,- te bestrijden door ons. Bij Ongediertebestrijding Amsterdam zijn we gespecialiseerd in ongediertebestrijding en weten wij bij elk soort ongedierte raad. Weet u niet zeker van wat voor soort insecten u last heeft? Dan kunt u ons natuurlijk contacten en om advies vragen.

Heeft u andere vragen over ongedierte? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085-1306451 voor een gratis inspectie.

Bent u benieuwd naar de prijzen van ongediertebestrijding of heeft u nog andere vragen over de kosten van ongedierte bestrijden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in voor een gratis offerte. Heeft u vragen over andere ongedierte? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085-1306451 voor een gratis inspectie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen