085-1306451
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Muizen bestrijden


Kakkerlakken

100% garantie laagste prijs
Kosten muizenbestrijding vanaf € 67,-

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Gediplomeerd
Vakmanschap garantie
Particulier en zakelijk

Muizen bestrijden

Heb je last van muizen in huis? Daar wil je snel van af. Het zelf vangen van een muis is natuurlijk mogelijk, maar wie zegt dat er zich niet meer muizen bevinden in en rondom je appartement of huis? Door muizen professioneel te bestrijden, zorgen we er bij Ongediertebestrijding Amsterdam voor dat de muizenplaag definitief tot het verleden behoort. De kosten voor muizenbestrijding liggen bij ons op een tarief vanaf €67,00 euro. Een blijvende oplossing voor muizen in huis? Ongediertebestrijding Amsterdam is een specialist in muizenbestrijding. Ontdek meer over onze effectieve werkwijze.

Heb ik muizen in huis?

Zie je een muis lopen of ontdek je muizenkeutels op ongewone plekken? Dan mag je ervanuit gaan dat je te maken hebt met één of meerdere muizen in huis. Omdat deze beestjes echte familiedieren zijn, zullen ze in principe nooit alleen rondlopen. Muizen zijn klein, beweeglijk en niet te onderschatten als het gaat om de overlast die zij kunnen veroorzaken. Ze komen van nature af op etensresten, maar vreten ook aan kabels en isolatiemateriaal. Genoeg reden dus om een muizenplaag niet te onderschatten. We raden je aan om direct in actie te komen bij vermoedens van een muis in huis. Onze experts zijn direct beschikbaar om de muizen te bestrijden en verzekeren je van een blijvende oplossing.

Reviews


Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen

Tips tegen muizen

De kans is groot dat je een muis niet direct vanaf de eerste dag door huis ziet lopen. Muizen kunnen namelijk erg schuchter zijn, en komen vaak alleen tevoorschijn als jij er even niet bent. Omdat voorkomen beter is dan genezen, geven we je graag tips om de kans op muizen in huis zo klein mogelijk te maken:

  • Vul gaten en sleuven in de muur
  • Controleer kruipruimtes en andere openingen regelmatig
  • Laat on- en afgesloten vuilniszakken nooit te lang buiten staan
  • Bewaar etensresten in een afgesloten bak(je)

Krijg je ondanks alle maatregelen toch te maken met muizen in huis? Dan zorgen we natuurlijk voor een effectieve bestrijding van muizen. Hoe doen we dat?

Werkwijze

Voordat we overgaan tot de muizenbestrijding, komen we eerst langs voor een gratis inspectie. Tijdens het eerste bezoek bespreken we samen het plan van aanpak. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing, zodat muizen in huis verleden tijd zijn. Kosten voor muizenbestrijding bedragen bij ons vanaf 67,00 euro. Doe-het-zelf producten voor de bestrijding van muizen zijn wellicht kortstondig functioneel, maar voorzien niet in een blijvende oplossing. Ongediertebestrijding Amsterdam is landelijk actief, en daarom altijd bij jou in de buurt om een (potentiële) muizenplaag effectief te bestrijden.

Muizen bestrijden kosten

Hoeveel kost muizenbestrijding? Bij Ongediertebestrijding Amsterdam bedragen de kosten voor muizenbestrijding vanaf 67,00 euro. Tijdens ons eerste bezoek, met gratis inspectie, vertellen we je graag over onze mogelijkheden. Wist je dat we ook muizenbestrijding voor bedrijven verzorgen? Of je nu hebt te maken met een kleine muizenplaag of terugkerende muizen, we helpen je altijd aan een blijvende oplossing. Onze service is snel, vakkundig en effectief.

Heb je vermoedens van muizen in huis? Ongediertebestrijding Amsterdam komt gratis langs voor een inspectie. Bel ons direct op 085-1306451 of vul het contactformulier in.

Contact

Ongediertebestrijding Amsterdam is gespecialiseerd in muizen verjagen. Wij bieden muizenbestrijding in heel Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht en zijn veel actief in o.a. Amsterdam, muizenbestrijding in Leiden, muizenbestrijding in Utrecht, muizenbestrijding in Rotterdam en muizenbestrijding in Den Haag, Hoofddorp, Dordrecht en Westland. Heeft u vragen over andere ongedierte? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085 – 1306451 voor een gratis inspectie. Benieuwd naar onze prijzen? Kijk dan naar onze tarieven voor elke verschillende plaag.

Veel gestelde vragen - Muizen

Muizen: we komen ze vaker in huis tegen dan we zouden willen. En als we eerlijk zijn, dan weten we vaak waardoor muizen ons huis betreden. Dit kan het gevolg zijn van achtergelaten etensresten of een niet-afgesloten vuilniszak. De muis bestrijden is werk voor Ongediertebestrijding Amsterdam. Maar voordat het zover is, kan je hier de veelgestelde vragen over muizen vinden.

Onze muizen bestrijdingsdiensten wordt veel ingeschakeld vanuit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In o.a.: Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Van Leiden, Hoofddorp, Dordrecht, Westland tot aan Utrecht. Uiteraard werken wij ook in andere locaties en komen graag uw klus opnemen.

Zie je uitwerpselen op de grond liggen, of zijn overgebleven etensresten aangevreten? Dan is de kans groot dat je een muis in je woning zit of heeft gezeten.

Zeker! Muizen komen vaak op etensresten af. Zodra er echter niets meer te halen is, dan is het niet ondenkbaar dat de muis verder gaat kijken.

Wil je geen muizen in huis? Logisch! Door geen open vuilniszakken achter te laten, etensresten tijdig op te ruimen en hoekjes/gaatjes in de muur goed te vullen, voorkom je in veel gevallen dat muizen je woning bereiken.
In Nederland zijn dat de huismuis, veldmuis en spitsmuis. Deze muizen hebben allemaal dezelfde karakteristieke uitstraling. De huismuis kom je, zoals de naam al doet vermoeden, vooral binnen voor. Veldmuizen komen vooral in de natuur voor. Spitsmuizen zijn zeer wendbaar en kunnen tevens klimmen naar een aanzienlijke hoogte.

Muizen bestrijden is mogelijk, maar niet eenvoudig. We kennen allemaal de authentieke muizenval, bevestigd met een blokje kaas. Naast de muizenval heb je ook nog speciale ultrasone geluidsgolven, waardoor je muizen kunt verjagen. Dit is evenwel geen permanente oplossing, terwijl je dat natuurlijk wel graag wilt. Tot slot kan je het nog proberen met muizengif- of korrels.

Dat is geen garantie. Muizen zijn wel echte familiedieren, en zijn vaak samen op pad, maar dat wil niet zeggen dat er ook meerdere in één huis of appartement te vinden zijn. De muizen zijn beweeglijk en verplaatsen zich snel naar andere plekken. Het kan dus zo zijn dat het slechts om één muis gaat.
Ja, muizen zijn over het algemeen slecht voor je gezondheid. Omdat muizen zich veelvuldig bevinden op onhygiënische plekken, zoals tussen het afval en in het riool, kunnen zij verschillende ziektes met zich meebrengen. Een voorbeeld is Salmonella. Daar wil je natuurlijk niet mee te maken krijgen. Zorg er daarom bij vermoedens van muizen in huis voor dat je snel handelt; zelf of door gebruik te maken van professionele ongediertebestrijdingsservice.
Muizen bestrijden kost € 67,- bij Ongediertebestrijding Amsterdam.